BLOG #1

de onderkin

Onze bruiloft was perfect. Zon, zee, strand. Voetjes in het zand, vrienden, familie, lekker eten en heerlijke muziek. Het was een dag om nooit te vergeten. Ik was zo mooi, dat hoorde ik dan ook de hele dag. Lekker shinen en genieten. Alle complimentjes incasseren ging me gek genoeg op deze dag ook best prima af! Man en gasten pinkten een traantje weg tijdens mijn grote entree. Toch omdat ik er zo mooi uit zag?

Na zo’n dag heb je natuurlijk helemaal geen geduld om te wachten op de foto’s.
Dan komen de foto’s…. Eén en al ONDERKIN!! OH MY GOD!! Waarom heb ik hier niet opgelet tijdens mijn bruiloft! Wanneer er een foto gemaakt wordt, weet je normaal gesproken toch best wel een beetje hoe je moet kijken en welke positie je aan moet nemen voor een enigszins acceptabele foto. Ik was te druk met genieten, denk ik.

 

Helaas pindakaas, deze dag kunnen we dus nooit meer overdoen. En ik zal altijd een trouwalbum vol onderkinnen hebben. Zou ik het trouwalbum daarom nog niet af hebben na 3,5 jaar??

 

TIP VAN FLIP!

Als jij geen trouwalbum vol onderkinnen wilt, zijn hier een aantal tips om dit drama te voorkomen:

 

Tip 1:

Houd jouw kin iets naar voren en omhoog. Zorg ervoor dat je de kin niet teveel omhoog houdt.

Resultaat: Geen onderkin en grotere ogen!!
Heb je een ‘goede kant’, wees niet bang om deze te gebruiken!

 

Wil je een voorbeeldje zien? Goed, niks mis met zelfspot!

Power to the onderkin! (mijn lieve vriendin natuurlijk niet, maar die is model ;)

Hup, kin naar voren en iets omhoog... (mijn oprechte excuses voor de duckface, was hip in 2013)Tip 2:

 

Zeg geen CHEEEESSEEEE maar HAPPPYYYY! Wanneer je heel enthousiast gaat ‘cheese’n’ vormt er zich vaak ook een variatie van de onderkin. Daarnaast lijk je op een breedbekkikker.

 

Je hebt zojuist het verschil hardop geprobeerd hè? ;)

see what I mean?


Naast een onderkin willen we natuurlijk ook niet te breed lijken…

 

Tip 3:

 

 

Ga niet kaarsrecht voor de camera staan. Draai je lichaam iets. Voorbeeldje?

sorry mevrouw van Pinterest


Tip 4:

 

 

Blijf altijd in beweging, al is het maar iets bewegen met je hoofd. Ontspan ook altijd handen en vingers. Blijf je stokstijf geposeerd staan met stijve handen, dan zie je eruit als een standbeeld. Tenzij je dit ambieert natuurlijk, dan zeg ik doen!


Tip 5:

 

 

Last maar zeker not least.. Zorg dat je het juist silhouet kiest voor jouw lichaam! Hier kun je precies zien wat er bij jouw vorm past!


Reactie schrijven

Commentaren: 0