BLOG #4

Get Fit, to fit that sh..!


Ga je voor een mooi decolleté?

Of ga je voor een rugdecolleté?Dat dacht ik al! We hoeven (en willen waarschijnlijk) niet allemaal in maatje 36 trouwen… Wel wil iedere bruid er als de beste versie van zichzelf uitzien op hun grote dag. Ik heb er geen onderzoek naar gedaan, maar neem het gewoon aan als zijnde een feit van ongekend formaat!

 

Neeeeeee!! Ga nou niet beginnen met crash diëten, waarvan je alleen maar gaat jojoën…   
Jezelf uithongeren is niet goed voor je lichaam, maar ook je huid wordt er niet mooier van. Eén van de belangrijkste dingen is dat je straalt en dat gaat je niet lukken zonder een goed gehydrateerde en gezonde huid.
Ook word je mega chagrijnig van te weinig voer, dus je loopt ook nog de kans dat je verloofde je ex-verloofde wordt door jouw gedrag!
NO CRASHING dus!

 

 

Ben jij niet zo´n ´sportschoolganger´ of hardloper? Ik heb een top oplossing voor je. Het is effectief en makkelijk. Het allermooiste is dat het maar 5 minuten duurt! 

Zo… opgelucht? De eerste week dat je het doet is het wel lastiger dan het eruit ziet hoor. Er gaan spieren trillen in je lichaam waarvan je het bestaan niet afwist, je hebt nog nooit zo´n lange minuut meegemaakt in je leven! Maar geloof mij, je lichaam went er snel aan en na iedere plank ben je trots op jezelf! Dat zijn wel 8 trotse momenten in 5 minuten! Happy days!

 

Qua voeding is het belangrijk dat je NORMAAL eet. Ga geen hippe idiote dingen uitproberen die je eigenlijk mega vies vindt, dit houd je namelijk nooit vol! Eet ook niet te weinig, dan ga je namelijk toch stiekem schransen als je alleen op de bank zit en je je heel erg zielig voelt door de rammelende maag die het geluid van de TV overstemt.

Probeer doordeweeks gezond te eten, dan is het ook niet erg wanneer je je in het weekend een keer laat gaan. Ga in het weekend lekker uiteten! Dat wordt de rest van de week wel weer goed gemaakt.

 

Verder is het heel goed om te letten op wat je drinkt. Giet je liters frisdrank in de mik? Geloof me, dat is erger dan elke dag één broodje frikandel! (Heb jij nu ook zo´n zin in een broodje frikandel??)

 

Probeer niet meer dan 2 koppen koffie per dag te drinken, helemaal geen koffie is nog beter! Wanneer je koffie drinkt, houd je je lichaam namelijk voor de gek. Het denkt dat je actief bent, terwijl dit natuurlijk niet zo is! (ik in ieder geval niet!)  Ik hoef je niet uit te leggen wat je lichaam dan met je opgehoopte vet doet..


Doordeweeks alleen groene thee en water. Spa rood is ook prima. Vind je water f*cking boring? Maak dan ijsblokjes met bijvoorbeeld citroen, limoen of mint erin. Lekker verfrissend! 


In het weekend kun je prima een wijntje of biertje drinken.

 

Let´s do this!

STRAK IN JE VEL EN MINDER STRAK IN JE JURK! Dat is het doel! En op deze manier ga je dat zeker halen!

 

Laten we eerlijk zijn:

 

  • Je zakt niet 2 kledingmaten in één dag
  • Je valt geen 10 kilo af in één maand
  • Je zult echt niet elke dag liggen planken
  • Af en toe zal je best een drankje (of meer) doen op een doordeweekse dag

 Feit is dat je een mens bent! Ga gewoon weer lekker door de volgende dag!

 

Heel veel geluk en gezondheid!!

 

P.S. Ik heb vandaag een pizza gegeten en gister een wijntje gedronken! Oeps! Ik ga nu snel planken!! 

 

 

-XOXO-

Frederique

Reactie schrijven

Commentaren: 0