Wat kost een Weddingplanner?

Wat kost een weddingplanner nou eigenlijk?


De opvatting dat een weddingplanner duur is, wordt vaak beantwoord met een opsomming van allerlei voordelen. Dit zegt alleen meer over de waarde van een weddingplanner dan dat de opvatting daadwerkelijk wordt ontkracht. 

 

Wanneer je kosten weddingplanner googled, krijg je ook geen duidelijk antwoord. Ik begrijp niet waarom niemand zijn prijzen op de website vermeldt. Je dient het bij éénieder aan te vragen. 

 

 

Verschillende Weddingplanners werken op verschillende manieren en hanteren een andere tariefbepaling.

De één rekent een uurtarief. Je krijgt dan een indicatie van te voren, maar je weet als bruidspaar niet concreet wat je gaat betalen. Tenzij de weddingplanner overuren voor eigen rekening neemt natuurlijk.

 

 

De ander hanteert een percentage van de totale kosten voor de bruiloft. Heb je een dure bruiloft, loopt dit ook aardig in de papieren. Ik ben van mening dat het voor mij als weddingplanner niet uitmaakt of je bijvoorbeeld een trouwauto van € 1000 of van € 100 huurt. Mijn werk blijft hetzelfde. 

 

 

 

 

Andere Weddingplanners bieden pakketten aan tegen vaste prijzen. Dit vind ik een mooi systeem. Je weet als bruidspaar van te voren precies waar je aan toe bent. Eventuele overuren zijn dan voor rekening van de weddingplanner. 

 

Vanaf vandaag bied ik 3 vaste pakketten aan met een vaste prijs. Overzicht en inzicht! Hoppa!

Het is natuurlijk altijd mogelijk een pakket te customizen naar jullie wensen, maar de basis staat!

Of je nu voor het budget-pakket of het Luxury Plus-pakket gaat, ik stop er evenveel liefde in.
Want liefde is niet te koop! ;) 

 

Ben je benieuwd wat de kosten zijn? Check ze HIER!

 

Happy planning! 

XOXO